DUURZAAM RELATIEGESCHENK

Ben je op zoek naar een uniek duurzaam relatiegeschenk met een verhaal?

Onze duurzame tassen, accessoires en stationary zijn te voorzien van jouw logo vanaf 25.

Circulair notebook LOOP leent zich uitstekend als duurzaam relatiegeschenk met mogelijkheden voor opvolging door het nasturen van refills. Vanaf 25 stuks is het mogelijk om je eigen LOOP BOOK samen te stellen en te voorzien van een eigen pagina of cover.

MAATWERK / PRIVATE LABEL

Wil jij graag een eigen maatwerk product van één van onze duurzame materialen? Heb je een tof idee, oude kleding, vlaggen, banners of andere afvalmateriaal over waar je iets mee wilt doen? Laat het ons weten. Voor ons is jouw ‘waardeloze’ grondstof super waardevol.

We ontwikkelen op maat hét duurzame relatiegeschenk, uitnodiging, award of merchandise product dat aansluit op jouw circulaire doelstellingen en produceren dat ook nog eens sociaal en lokaal in Nederland. Dit doen wij in samenwerking met onze collega’s van Eco Concept Group.

We vertellen je heel graag over onze aanpak en wat we voor je kunnen betekenen. Vul ons contactformulier in, of geef ons even een belletje op +31 (0)186 700 200

WHOLESALE

Wat leuk dat je iamoo in je assortiment op wilt nemen!

De reden dat we iamoo zijn gestart, is dat we de wereld een klein beetje mooier willen maken. Sociaal en ecologisch. Dit doen we door te werken met minder. Door te vertellen over onze doelen, dromen en de reden dat we iamoo zijn gestart.

We zouden het fantastisch vinden als jij, samen met ons, door de verkoop van onze producten de wereld een klein beetje mooier maakt.

We vinden het wel belangrijk om eerst even kennis te maken en meer van je te weten te komen.

Meld je hier aan als verkoper en dan nemen wij contact met je op.

WIL JIJ OOK EEN (MAATWERK) IAMOO PRODUCT?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 dagen contact met je op.